MBA

Welkom op de pagina van MBA

 

De leerkrachten zijn Wanda Boeker en Louise Schouten

 

Louise Schouten werkt op maandag en vrijdag (l.schouten@maas-waal.nl) en 

Wanda Boeker op dinsdag woensdag en donderdag (w.boeker@maas-waal.nl)

 

 

 

BERICHTEN

16 jun 2022 - Bezoek Hortus Botanicus 16 juni
Preview foto Lieve ouders, verzorgers en kinderen van MBA

 

Vanmiddag zijn wij met de klas naar de Hortus geweest en wat was het leuk! In groepjes gingen de kinderen met een mandje vol "proviand" op zoek naar de herkomst van deze producten. Zoals de rubberboom en de kaneelboom. Het was een erg leuk en leerzaam bezoek. Alle kinderen hebben na afloop een terugkomkaartje gekregen waarmee ze onder begeleiding van een betalende volwassene nog een keertje gratis mogen terugkomen. Dan kunnen ze jullie alles laten zien wat ze geleerd hebben!

 

Fijne avond vast en tot morgen!


25 mei 2022 - Sportdag 25 mei 2022
Lieve ouders en verzorgers,

Wat was het een leuke sportdag vandaag! De kinderen hebben genoten en het weer was echt perfect. In het foto-album zien jullie de foto's terug van jullie kinderen in actie. Wij wensen jullie een heel fijn Hemelvaartweekend en tot volgende week!

 

Louise en Wanda


17 dec 2021 - Kerst in MBA 2021
Preview foto Lieve ouders en kinderen van MBA,

 

Wat hebben we gisteren een gezellig kerstontbijt gehad met de kinderen! Alle kinderen hadden zulke leuke, lieve en mooie kerstwensen voor elkaar en hebben deze ook aan elkaar voorgelezen.

 

Na het ontbijt hebben we kerstknutsels en kerststukjes gemaakt. Tussendoor een gymles om even alle energie eruit te laten en de dag afgesloten met de muzikale film "The Snowman".

 

In het album kerst vinden jullie een impressie van de dag.

 

We wensen jullie hele fijne feestdagen met elkaar en een goed begin van 2022. In januari hopen we alle kinderen weer gezond en vol energie op school te zien.

 

Lieve kerstgroeten,

Louise en Wanda


03 sep 2020 - WELKOM OP DE WEBSITE

03 sep 2020 - Welkom in MBA
Preview foto Wat een leuke klas! We hebben een fijne start gemaakt na de zomervakantie. We zijn met 27 kinderen en 2 leerkrachten in MBA.