voorkant school
 

Gebouw

Het schoolgebouw is modern met veel licht, ramen, hoekjes en veel ruimte op de gangen die ook als werkruimte worden benut. Kleuters gymmen in de school, vanaf groep 3 doen we dat in onze spiksplinternieuwe gymzaal op het schoolplein. Rondom de school is het heel groen; kinderen kunnen er fijn spelen. Er zijn speeltoestellen en ook een natuurpad waar natuurlessen worden gegeven.Gangen zijn ook werkruimte

Het schoolgebouw is ontworpen in een stijl die we als montessorischool belangrijk vinden: veel licht, ramen, hoekjes en veel ruimte op de gangen. De gangen gebruiken we ook als werkruimte. De school heeft 13 lokalen, een centrale ruimte, een speelzaal, een ruimte voor gesprekken en een mooie, rijk gevulde bibliotheek.
 


Schoolplein met natuurpad

Het afgesloten schoolplein is heel ruim en heeft behalve verschillende speelvoorzieningen ook een natuurpad. Vanaf groep 3 mogen kinderen met toestemming van de leerkracht gebruik maken van het natuurpad waar van alles te ontdekken is. Op het plein staan fietsrekken waarin de fietsen van de kinderen kunnen worden geplaatst. We vinden het heel fijn wanneer de kinderen fietsend of lopend naar school komen.