Buitenschoolse opvang

Partou, Hestia en Kleintje Zuid
Voorschoolse opvang
Via Partou Kinderopvang kan voorschoolse opvang geregeld worden. Om dit op te starten moeten er minimaal 6 kinderen zijn. Tot nu toe zijn er nog onvoldoende aanmeldingen. Meer informatie vindt u op: www.partou.nl 

Ook kan de voorschoolse opvang via BSO het Zuiderlicht worden geregeld. Het is bij hen mogelijk om alleen voorschoolse opvang af te nemen.

 

Naschoolse opvang

Buitenschoolse opvang bij Partou

Samen spelen prikkelt de fantasie en stimuleert je kind om zijn talenten te ontdekken. We zorgen ervoor dat elk kind zich gezien voelt en doen elke dag de verschillende activiteiten. Buiten spelen, een spannend spel doen, een toffe workshop volgen of even rustig lezen. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Benieuwd wat de samenwerkende bso’s te bieden hebben?

Partou Uiterwaardenstraat 550

-           Wekelijks koken met de kinderen in de kinderkeuken

-           Mooie ligging met veel parken en speelruimte

-           Diverse activiteiten, zoals sporten in de gymzaal, knutselen in het atelier en relaxen met een boek op de bank

Meer informatie of inschrijven? Klik hier

Partou Victorieplein 11

-           Kleinschalig en huiselijk

-           Regelmatig uitstapjes naar het Amstelpark, Beatrixpark en Artis

-           Je kind kiest zelf wat het wil doen

Meer informatie of inschrijven? Klik hier

 

Hestia zit direct aan ons schoolplein en de kinderen worden op school opgehaald. Hestia Rivierenbuurt biedt tweetalige buitenschoolse opvang aan. Er zijn allerlei ruimtes waarbinnen de kinderen steeds op ontdekkingsreis kunnen gaan. De locatie heeft een ontdektuin waar de kinderen graag gebruik van maken. Ook worden er uitstapjes gemaakt naar parken in de buurt. Tevens wordt er dagelijks een gezonde, verantwoorde warme maaltijd gekookt, voor én door de kinderen. We kiezen waar mogelijk uit het aanbod van biologische producten.

Voor meer informatie: klik hier 

 

Kleintje Zuid is gevestigd in de de stijlvol verbouwde Maranathakerk. Wij zorgen ervoor dat onze vestigingen een huiselijke sfeer hebben waarin kinderen – én hun ouders- zich snel veilig en vertrouwd voelen. Na een dag vol indrukken vormt onze naschoolse opvang de ideale plek waar kinderen kunnen ontspannen.
Door het jaar heen organiseren we allerlei leuke uitjes, zoals voorstellingen, maar ook verschillende educatieve, creatieve en sportieve activiteiten. In deze toch al zo drukke wereld geven wij de ouders ook extra aandacht. Dit doen wij door ruimere openingstijden en de warme maaltijden om 16.30 uur. Zo is er ’s avonds meer tijd en aandacht voor elkaar als gezin.

Voor meer informatie: klik hier